ՁԿՆԵՐ
Գործարանը արտադրում է ամբողջովին արտամղված կերերի լայն տեսականի այնպիսի թանկարժեք ձկնատեսակների համար, ինչպիսիք են իշխանը և թառափը, խորտակման և լողացող հատկություններով:
Հնարավոր է նաև զարգացնել բուժական և պրոֆիլակտիկ կերեր, սնուցող և անհատական բաղադրատոմսեր, հաշվի առնելով պահպանման պայմանները, ջրի ջերմաստիճանը, կերակրման տեխնոլոգիան և շատ այլ գործոններ, որոնք տարբերվում են պարկուճների կազմով և չափով:
Ձկան կերերի հիմնական տեսակների կերերի հարաբերակցությունը |
| |||
Ապրանքանիշ | Պարկուճի չափ мм | Ձկան քաշ կգ | հարաբեր ակցություն | |
ԻՇԽԱՆ S 55/14 | 0,125-1,7 | 0,3-10,0 | 0,55 | |
ԻՇԽԱՆ Y 50/16 | 2,0 | 10,0-30,0 | 0,65 | |
ԻՇԽԱՆ P 44/18 | 3,0-12,0 | 30,0-300,0 | 0,8-1,1 | |
ԻՇԽԱՆ P 44/22 | 3,0-12,0 | 30,0-300,0 | 0,8-1,1 | |
ԻՇԽԱՆ P 45/20 | 3,0-12,0 | 30,0-300,0 | 0,8-1,1 | |
ԻՇԽԱՆ P 40/21 պիգմենտ | 3,0-12,0 | 30,0-300,0 | 0,8-1,1 | |
Թառափ S 57/13 | 0,125-1,7 | 0,3-35,0 | 0,6-0,7 | |
Թառափ Y 50/18 | 2,0 | 25,0-100,0 | 0,6-0,7 | |
Թառափ У 52/14 | 2,0 | 25,0-100,0 | 0,6-0,7 | |
Թառափ P 48/15 | 3,0-12,0 | 100,0-300,0 | 0,8-1,2 | |
Թառափ P 46/20 | 3,0-12,0 | 100,0-300,0 | 0,8-1,2 | |
Թառափ P 50/12 | 3,0-12,0 | |||
Թառափ BG 50/12 | 7,5-12,0 |
Կերի հարաբերակցությունը համամասնորեն աճում է ձկների աճի հետ մեկտեղ
300 – 500г. — 0.1 ед.
500 – 1000г. – 0.15 ед.
1000г.> — 0.2 ед.
Վերոնշյալ արդյունքներին կարելի է հասնել, եթե պահպանվեն ձկների աճեցման համար անհրաժեշտ պայմանները:
- Ձկների ֆիզիկական վիճակ
- Մասնավոր կերակրում (օրական առնվազն 3 անգամ)
- Կերի պահպանում արևի ուղիղ լույսից պաշտպանված չոր, մաքուր, լավ օդափոխվող, վնասազերծված պահեստներում
- Ձկներին կերակրում իրենց համապատասխանող պարկուճներով (մեծի փոխարեն խորհուրդ է տրվում օգտագործել փոքրը)
- Բուծվող ձկների համամասնությունը
- Կերակրման կանոնների պահպանում
- Ջրում թթվածնի օպտիմալ քանակի պահպանում (նախընտրելի է ոչ պակաս, քան 7 մգ / լ)
- Ջրի անընդհատ մաքրում
ԹԱՌԱՓԻ ԿԵՐԵՐ
Թառափի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. Ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի հացահատիկ, հանքանյութեր, վիտամիններ, պրոբիոտիկ
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուցներ 57%, յուղ 13%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1.1%, ֆոսֆոր 2.3%, մոխիր 7%, ածխաջրեր 10.1%
Վիտամին A 22500 ME, վիտամին D3 5250 ME, վիտամին E 150 մգ, վիտամին C 710 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա ՝ 20,1 Մ M, յուրացված էներգիա ՝ 17,1 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | ||||||||
Ձկան քաշ, գր | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | ||||||
14 | 16 | 18 | 20 | 22 | 24 | 26 | ||
<0.5 | 0,125-0,65 | 3.5 | 4.1 | 4.8 | 5.5 | 6.2 | 6.6 | 6.8 |
0.5-2 | 0.65-1.25 | 3.3 | 3.9 | 4.5 | 5 | 5.7 | 6.1 | 6.3 |
2-5 | 1.25-1.7 | 2.6 | 3.1 | 3.7 | 4.2 | 4.8 | 5.2 | 5.4 |
6-10 | 1.7-2 | 2.0 | 2.4 | 2.7 | 3.1 | 3.6 | 3.9 | 4.1 |
Թառափի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. Ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի հացահատիկ, հանքանյութեր, վիտամիններ, պրոբիոտիկ
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուց 50%, ճարպ 18%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1,4%, ֆոսֆոր 1,9%, մոխիր 6%, ածխաջրեր 11,7%
Վիտամին A 22500 ME, վիտամին D3 5250 ME, վիտամին E 150 մգ, վիտամին C 710 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա ՝ 21,7 ՄJ, յուրացվող էներգիա ՝ 17,8 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | ||||||||
Ձկան քաշ, գր | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | ||||||
14 | 16 | 18 | 20 | 22 | 24 | 26 | ||
10-35 | 2 | 0.8 | 1.6 | 1.8 | 2.6 | 2.8 | 3.0 | 3.2 |
35-80 | 3 | 0.7 | 1.6 | 2.5 | 2.7 | 2.9 | 3.1 |
Թառափի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի կերակուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Անմշակ սպիտակուց 46%, ճարպ 20% խոնավություն 9% հում մանրաթել 1,9% ֆոսֆոր 1,6% մոխիր 6,7% ածխաջրեր 17,1%
Վիտամին A 15000 ME, վիտամին D3 3500 ME, վիտամին E 100 մգ, վիտամին C 470 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա ՝ 21,7 ՄJ, յուրացվող էներգիա ՝ 17,8 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | ||||||||
Ձկան քաշ, գր | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | ||||||
6 | 10 | 14 | 18 | 2 | 26 | 28 | ||
80-150 | 3 | 0.3 | 0.4 | 0.7 | 1.6 | 2.6 | 3.0 | 2.4 |
150-300 | 4 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.4 | 2.5 | 2.0 |
300-2500 | 5 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.2 | 2.0 | 1.7 |
2500-5000 | 6 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.0 | 1.9 | 1.4 |
5000-10000 | 8 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.2 | 1.5 | 1.6 | 1.2 |
Թառափի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի հացահատիկ, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուց 48%, ճարպ 15% խոնավություն 9% հում մանրաթել 2.2% մոխիր 7% ածխաջրեր 18,1% ֆոսֆոր 1,5%
Վիտամին A 15000 ME, վիտամին D3 3500 ME, վիտամին E 100 մգ, վիտամին C 470 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա ՝ 20,5 ՄJ, յուրացվող էներգիա ՝ 16,8 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | ||||||||
Ձկան քաշ, գր | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | ||||||
6 | 10 | 14 | 18 | 2 | 26 | 28 | ||
80-150 | 3 | 0.3 | 0.4 | 0.7 | 1.6 | 2.6 | 3.0 | 2.4 |
150-300 | 4 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.4 | 2.5 | 2.0 |
300-2500 | 5 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.2 | 2.0 | 1.7 |
2500-5000 | 6 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.3 | 2.0 | 1.8 | 1.4 |
5000-10000 | 8 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.2 | 1.5 | 1.6 | 1.2 |
Թառափի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ: պրոբիոտիկ
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուց 50%, ճարպ 12%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1,6%, ֆոսֆոր 2%, մոխիր 8,1%, ածխաջրեր 14,7%
Վիտամին A 30,000 ME, վիտամին D3 7,000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 940 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա 20.0, ՄJ ձուլված էներգիա 16.4 Մ M
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | ||||||||
Ձկան քաշ, գր | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | ||||||
6 | 10 | 14 | 18 | 2 | 26 | 28 | ||
300-2500 | 5 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.2 | 2.0 | 1.7 |
2500-5000 | 6 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.3 | 2.0 | 1.8 | 1.4 |
5000-10000 | 8 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.2 | 1.5 | 1.6 | 1.2 |
>10000 | 12 | 0.1 | 0.2 | 0.5 | 1.0 | 1.3 | 1.4 | 1.0 |
Թառափի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ, պրոբիոտիկ
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուց 52%, յուղ 14%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1.9%, ֆոսֆոր 1.4%, մոխիր 6%, ածխաջրեր 14.0%
Վիտամին A 22500 ME, վիտամին D3 5250 ME, վիտամին E 150 մգ, վիտամին C 710 մգ
Էներգիա (1 կգ անասնակերում). Ընդհանուր էներգիա ՝ 20,9 Մ,, յուրացվող էներգիա ՝ 17,1 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | ||||||||
Ձկան քաշ, գր | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | ||||||
14 | 16 | 18 | 20 | 22 | 24 | 26 | ||
10-35 | 2 | 0.8 | 1.6 | 1.8 | 2.6 | 2.8 | 3.0 | 3.2 |
35-80 | 3 | 0.7 | 1.6 | 2.5 | 2.7 | 2.9 | 3.1 |
Թառափի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուց 50%, յուղ 12%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1,9%, մոխիր 7,6%, ածխաջրեր 17,6%, ֆոսֆոր 1,5%
Վիտամին A 15000 ME, վիտամին D3 3500 ME, վիտամին E 100 մգ, վիտամին C 470 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա ՝ 19,8 Մ,, յուրացվող էներգիա ՝ 16,2 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | ||||||||
Ձկան քաշ, գր | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | ||||||
6 | 10 | 14 | 18 | 2 | 26 | 28 | ||
80-150 | 3 | 0.3 | 0.4 | 0.7 | 1.6 | 2.6 | 3.0 | 2.4 |
150-300 | 4 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.4 | 2.5 | 2.0 |
300-2500 | 5 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.5 | 2.2 | 2.0 | 1.7 |
2500-5000 | 6 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.3 | 2.0 | 1.8 | 1.4 |
5000-10000 | 8 | 0.2 | 0.3 | 0.6 | 1.2 | 1.5 | 1.6 | 1.2 |
ԻՇԽԱՆԻ ԿԵՐԵՐ
Իշխանի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. Ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, հանքանյութեր, վիտամիններ, պրոբիոտիկ
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուցներ 55%, յուղ 14%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1,2%, ֆոսֆոր 1,4%, մոխիր 6%, ածխաջրեր 12,1%
Վիտամին A 20,000 ME, վիտամին D3 6,000 ME, վիտամին E 400 մգ, վիտամին C 560 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ) Ընդհանուր էներգիա 21,3 ՄJ, յուրացված էներգիա 17,4 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | |||||||||||
Ձկան | Պարկուճի | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | |||||||||
2 | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 | ||
0,3 | 0,125 – 0,65 | 0,9 | 1,1 | 1,2 | 1,3 | 2,8 | 3,1 | 3,3 | 3,3 | 3,3 | 2,5 |
0,3 – 2 | 0,65 – 1,25 | 0,9 | 1 | 1,1 | 1,2 | 1,8 | 2 | 2,5 | 2,9 | 2,6 | 1,9 |
3 — 10 | 1.25-1.7 | 0,9 | 1 | 1 | 1,1 | 1,5 | 1,7 | 2 | 2,3 | 2,1 | 1,7 |
Իշխանի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. Ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ, պրոբիոտիկ
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուց 50%, յուղ 16%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1,2%, ֆոսֆոր 1,4%, մոխիր 6,0%, ածխաջրեր 15,1%
Վիտամին A 15000 ME, վիտամին D3 4500 ME, վիտամին E 300 մգ, վիտամին C 420 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա 21,1 ՄJ, յուրացված էներգիա 17,3 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական
| |||||||||||
Ձկան | Պարկուճի | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | |||||||||
2 | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 | ||
10 — 30 | 2 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1,1 | 1,2 | 1,4 | 1,6 | 1,2 | 0,9 |
30 — 100 | 3 | 0,3 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1 | 1,1 | 1,3 | 1,1 | 0,8 |
Իշխանի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի կերակուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Անմշակ սպիտակուց 44%, ճարպ 18% խոնավություն 9% հում մանրաթել 1.3% ֆոսֆոր 1.0% մոխիր 5.0% ածխաջրեր 18,5%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 3000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 280 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ) Ընդհանուր էներգիա 21,44 ՄJ, յուրացված էներգիա 17,54 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | |||||||||||
Ձկան | Պարկուճի չափ, մմ | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | |||||||||
2 | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 | ||
30 — 100 | 3 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1 | 1,2 | 1,4 | 1,1 | 0,8 |
100 — 150 | 4 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1,1 | 1,3 | 0,9 | 0,7 |
150 — 500 | 5 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
500 — 1500 | 6 — 8 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
Իշխանի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի հացահատիկ, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուցներ 44%, ճարպեր 22%, խոնավություն 9%, հում մանրաթելեր 1.4%, ֆոսֆոր 1.2%, մոխիր 6.4%, ածխաջրեր 17.8%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 3000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 280 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ) Ընդհանուր էներգիա 22,42 ՄJ, յուրացված էներգիա 18,3 ՄJ
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | |||||||||||
Ձկան | Պարկուճի | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | |||||||||
2 | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 | ||
30 — 100 | 3 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1 | 1,2 | 1,4 | 1,1 | 0,8 |
100 — 150 | 4 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1,1 | 1,3 | 0,9 | 0,7 |
150 — 500 | 5 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
500 — 1500 | 6 — 8 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
Իշխանի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ
Սննդառության սննդային արժեքը.
Հում սպիտակուցներ 45%, յուղ 20%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1.4%, ֆոսֆոր 1.2%, մոխիր 6.2%, ածխաջրեր 18.1%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 3000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 280 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա 22.0 ՄJ, յուրացված էներգիա 18 Մ M
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | |||||||||||
Ձկան | Պարկուճի | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | |||||||||
2 | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 | ||
30 — 100 | 3 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1 | 1,2 | 1,4 | 1,1 | 0,8 |
100 — 150 | 4 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1,1 | 1,3 | 0,9 | 0,7 |
150 — 500 | 5 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
500 — 1500 | 6 — 8 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
Իշխանի սորտերի ամբողջովին արտամղված նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, սիսեռ սպիտակուց, հանքանյութեր, վիտամիններ, աստաքսանտին
Սննդառության սննդային արժեքը.
Անմշակ սպիտակուց 40%, ճարպ 21%, խոնավություն 9%, հում մանրաթել 1.6%, ֆոսֆոր 1.2%, մոխիր 5.4%, ածխաջրեր 19.0%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 3000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 280 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա 22.0 ՄJ, յուրացված էներգիա 18 Մ M
Խորհուրդ է տրվում կերակրել հետևյալ ձևաչափով
100 կգ ձկան համար օրական | |||||||||||
Ձկան | Պարկուճի | ջրի ջերմաստիճան (⁰ C) | |||||||||
2 | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 | 14 | 16 | 18 | 20 | ||
30 — 100 | 3 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1 | 1,2 | 1,4 | 1,1 | 0,8 |
100 — 150 | 4 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 0,9 | 1,1 | 1,3 | 0,9 | 0,7 |
150 — 500 | 5 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
500 — 1500 | 6 — 8 | 0,3 | 0,4 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1 | 1,2 | 0,8 | 0,7 |
ԿԱՐՊԻ ԵՎ ՍՈՄԱՅԻ ԿԵՐԵՐ
Նախուտեստ
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր LT, արյան ալյուր, ձկան յուղ, սիսեռ սպիտակուց, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Սպիտակուց 45%, ճարպ 8%, խոնավություն 9%, մանրաթել 1.8%, ֆոսֆոր 1.8%, մոխիր 7%, ածխաջրեր 26%
Վիտամին A 20,000 ME, վիտամին D3 2500 ME, վիտամին E 100 մգ, վիտամին C 200 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա ՝ 4600 կկալ, ներծծված էներգիա ՝ 3910 կկալ
Պարկուճների չափեր: 0,125ММ-0,4ММ / 0,4ММ-1,25ММ / 1,25ММ-1,7ММ / 1,7ММ-2,5ММ
Մալյոկների համար
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր LT, արյան ալյուր, ձկան յուղ, սիսեռ սպիտակուց, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի հացահատիկ, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Սպիտակուց 32%, ճարպ 7%, խոնավություն 9%, մանրաթել 3.8%, ֆոսֆոր 1.4%, մոխիր 6%, ածխաջրեր 34.5%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 1250 ME, վիտամին E 50 մգ, վիտամին C 100 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա 3760 կկալ, ներծծված էներգիա 3300 կկալ
Պարկուճների չափեր: 3ММ — 5ММ
Արտադրական կերեր
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր LT, արյան ալյուր, ձկան յուղ, սիսեռ սպիտակուց, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի հացահատիկ, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Սպիտակուցներ 27%, ճարպեր 6%, խոնավություն 9%, մանրաթել 5,2%, ֆոսֆոր 1%, մոխիր 5%, ածխաջրեր 40%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 1250 ME, վիտամին E 50 մգ, վիտամին C 100 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա ՝ 3480 կկալ, ներծծված էներգիա ՝ 2690 կկալ
Պարկուճների չափեր: 5ММ — 8ММ
Սկզբնական կեր
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր LT, արյան ալյուր, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Սպիտակուցներ 55%, ճարպ 14%, խոնավություն 9%, մանրաթել 1,2%, ֆոսֆոր 1,6%, մոխիր 7%, ածխաջրեր 11,5%
Վիտամին A 20,000 ME, վիտամին D3 6,000 ME, վիտամին E 400 մգ, վիտամին C 450 մգ
Էներգիա (1 կգ կերի մեջ). Ընդհանուր էներգիա 4954 կկալ, ներծծված էներգիա 4480 կկալ
Գրանուլի չափսեր ՝ 2.5 մմ
Արտադրական կերեր
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր LT, արյան ալյուր, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Սպիտակուցներ ՝ 44%, ճարպ ՝ 18%, խոնավություն ՝ 9%, մանրաթել ՝ 1,9%, ֆոսֆոր ՝ 1,1%, մոխիր ՝ 6,5%, ածխաջրեր ՝ 18,5%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 3000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 150 մգ
Էներգիա (1 կգ կերերում). Ընդհանուր էներգիա ՝ 5006 կկալ, ներծծված էներգիա ՝ 4380 կկալ
Պարկուճի — ի չափերը `3 մմ -2,5 մմ
Արտադրական կերեր
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր LT, արյան ալյուր, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Սպիտակուցներ 44%, ճարպ 22%, խոնավություն 9%, մանրաթել 1,4%, ֆոսֆոր 1,1%, մոխիր 6,5%, ածխաջրեր 19,2%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 3000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 150 մգ
Էներգիա (1 կգ կեր) ՝ ընդհանուր էներգիա 5284 կկալ, յուրացված էներգիա ՝ 4670 կկալ
Գրանուլի չափսերը `3 մմ -6 մմ
Պարկուճի — ի չափերը `3 մմ -2,5 մմ
Արտադրական կերեր
Բաղադրությունը. ձկան ալյուր LT, արյան ալյուր, հեմոգլոբին, ձկան յուղ, բուսական յուղ, ցորեն, ցորենի սնձան, սոյայի ալյուր, հանքանյութեր, վիտամիններ:
Սննդառության սննդային արժեքը.
Սպիտակուց 46%, ճարպ 12%, խոնավություն 9%, մանրաթել 1.8%, ֆոսֆոր 1.3%, մոխիր 7.1%, ածխաջրեր 22%
Վիտամին A 10000 ME, վիտամին D3 3000 ME, վիտամին E 200 մգ, վիտամին C 150 մգ
Էներգիա (1 կգ կեր) ՝ ընդհանուր էներգիա 5284 կկալ, յուրացված էներգիա ՝ 4670 կկալ
Գրանուլի չափսերը `3 մմ -6 մմ